Fredag och semester!

Idag är det fredag och det betyder att när Isac kommer hem från jobbet sedan så har han semester tillsammans med oss i FYRA veckor! Och han har dessutom varit hemma på föräldraledighet och semester sedan två veckor tillbaka, förutom onsdag-fredag denna vecka. Längsta sommarmyset tillsammans som familj och över huvud taget på flera år! ❤ När man är student som vi är och har varit så får man inte så feta semestrar då det inte tjänas in typ någonting under åren som tjänstledig. Men nu äntligen får vi mysa länge tillsammans! Härligt! ❤

Jag tänkte precis skriva en liten summering av vad vi har gjort det senaste men jag kommer ju knappt ihåg vad jag heter haha. Igår minns jag dock haha. Liv och jag mötte upp Emilia och Noah på Willys och så handlade vi middag tillsammans inför vår tacokväll. Sedan gick vi upp till oss och så fick barnen leka av sig och äta lite innan vi började förbereda inför tacosen. Isac kom hem lagom till förberedelserna och sedan kom Suhaeb också så hela gänget var i full sjå att greja och underhålla barnen.

Kvällen blev hur mysig som helst i alla fall och Emilia och jag snodde ihop en kärleksmums också som vi smaskade på till lite kaffe efter tacosen. Noah somnade i vagnen på balkongen men Liv vägrade sova så hon satt uppe med oss. Igår somnade hon senare än vad hon någonsin har gjort – klockan var hela 21:50 när hon hade däckat (!!!!!)! Det blev dock ingen längre sovmorgon idag för det. Som vanligt flög hon upp som en pil vid de vanliga tiderna haha. 😉 Efter Liv somnade igår så varvade Isac och jag ner genom att kolla på veckans avsnitt av The Handmaid’s tale.

De senaste dagarna har bestått av:

– lek på Bibblan, fik och lekplatser i stan med Emilia och Noah
– mys, promenad och lekplats med Hanna
– gofika med Louise, Pia och mamma
– Torp med mamma (bara jag och mamma!)
– lek och mys med svärmor
– lek och mys på Skäret med Stoffe, pappa och mamma
– familjemys hemma
– tvätt och städ
– middag och drinkar på O’learys med Albina och Emilia

I helgen ska jag antagligen ut och drinka lite med Stephi, Domi och Pernilla nästa vecka blir det förutom en massa familjemys också besök på två av de fem förskolor vi har satt Liv i kö till. Spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s