Om mig

Jag är en 27-årig tjej bosatt på Västkusten tillsammans med min fästman och vår dotter på 2 år, och i augusti väntar vi tillökning till familjen. Just nu kombinerar jag och sambon föräldraledighet med universitetsstudier och arbete, och det planerar vi att göra så länge vi bara kan så att vi kan njuta av familjen till fullo. Livet är här och nu, vår familj och våra barn är här och nu. ♡

Förutom att umgås med mina nära och kära så spenderar jag helst min fritid med att gå långa promenader, fotografera, sy, ta härliga bubbelbad, baka, dricka en stor kopp te i lugn och ro och att skriva av mig här. Jag tycker också om att allmänbilda mig och gärna djupdyka lite extra i ämnen som ligger mig varmare om hjärtat – så som psykologi, barns utveckling, nära föräldraskap, genus, psykiatri, religion, medicin och historia. Annat jag gillar att pyssla med är släktforskning och inredning.

Lika mycket som jag är hemmakär så är jag även äventyrslysten och jag reser gärna runt omkring världen för att upptäcka och erfara – ”Travel is the only thing you buy that makes you richer”. Förutom allt detta spenderar jag en stor del av min tid till att göra livet finare och enklare genom att öka min självkännedom, prylbanta och lära mig att leva i nuet. Jag gillar också att lära mig mer om mitt och familjens sätt att bidra till en god miljö för oss som familj och för moder jord.

Då dottern är multiallergisk präglas familjens vardag av hennes hälsa, allergiutredningar och allergivänlig matlagning. Vi lär oss varje dag nya sätt att underlätta och göra ”fri-från-livet” så skoj som möjligt.

Och just det ja; jag är en vegetarian med ambitionen att äta och leva så veganskt som möjligt – såklart! ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s