Radhusvisning, Ullared och kalas!

Nu var det några dagar sedan jag skrev här sist och det har hänt en hel del sedan dess! Vi har varit på radhusvisning, hängt på stan, myst hos mina föräldrar, haft strul med bilen, jag har varit på Ullared med Elin medan Liv och Isac var hemma och idag har vi haft kompletterande 1-årskalas här hemma för Liv (som inte blivit av tidigare på grund av inställningar på grund av orsaker).

Igår var alltså Elin och jag på Ullared! Jag hade längtat sååå länge efter vår egentid och efter shopping på Ullared och det blev precis som jag hade hoppats på (förutom att jag trodde att barnkläderavdelningen för Livs storlek skulle vara större)! Elin hämtade upp mig tjugo över åtta på morgonen och vi kom hem prick klockan nio på kvällen så det blev verkligen en heldag på vift haha.

Imorgon ska Liv och jag ta det lugnt. Jag ska ta och kolla upp förskolor och sedan pricka av resten på min ”att göra”-lista. Har ett så sjukt galet stort sug på att rensa hemma och i förrådet så jag hoppas att det kan bli av snart. Någon dag framöver så ska vi få barnpassnning för att få storrensa, men jag kanske kan smygstarta rensningen i lägenheten lite smått själv imorgon ändå hihi.

Idag är det för övrigt tre år sedan jag tog mitt körkort! Värt att fira ändå. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s