En kväll utan Cola Zero…

Ja, när ett helt inlägg går åt till att beskriva ens längtan efter sin älskade Cola Zero – då är det ganska tydligt att en har ett (bedrövligt) beroende. Jag försöker klunka i mig en massa bubbelvatten istället (som var min drog förr) men det stillar inte alls mitt begär tyvärr. Jag har lust att skriva att det här är början på en ny era där jag kommer ta tag i mig själv och sluta dricka Cola Zero men om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att det kommer bli en verklighet. Det är för insuttet och jag är i en personlig dipp nu (när är jag inte det egentligen…?). Jag har en typisk beroendepersonlighet så om jag ska få bort colan måste jag nog ersätta mitt ha-begär med någonting annat som jag maniskt kan älska. Pinsamt, eller hur…?

PS. Beroendet har till och med gått så långt att jag har fått en liten förhårdnad på mitt högra långfinger pga. öppnar så många Cola-flaskor. USCH!

PPS. Jag vet att det inte alls är bra att dricka så herrans mycket Cola Zero och jag ska ta tag i det, jag lovar. Inte för er skull utan för min skull. Jag lovar mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s