Alltså hallåååå!

Jag vet att jag lägger upp mycket gult och rosa nu, men alltså hallåååå eller!? Hur grymt fräsiga är inte detta påslakan då!? Jag tror att antingen så hatar man det eller så älskar man det. Jag älskar det! Mjaau!

myyyys jotex

Så sjukt himmelskt! Lite 70-tals känsla på det typ. Jag gillar det skarpt! Visade det för Isac och han tycket att det var SÅ jag och jag höll på att slå hakan i golvet när han sa att han också tyckte att det var fint. Kanske dags för ett nytt påslakan-inköp då. Kruxet är dock att jag har försökt lova mig själv att göra mig av med en sak om en sak åker in, annars blir det bara att vi har alldeles för många prylar högt och lågt. Vi har nyligen gjort oss av med en herrans massa kläder, inredning och liknande så jag är inte alls pepp på att hamna där igen. Och vi är dessutom långt ifrån klara i vår rensning – vi har sååå många grejer av ALLT (vi är mitt i ett prylbanta-projekt). Och påslakan har vi otroligt många av då det är en av mina stora laster. Jag älskar att gå och lägga mig i fina, gosiga sängkläder. Mys, mys, myyys! Men ja, hur som haver… hmm… Jo, jag kan nog tänka mig ett eller annat påslakan som vi kan göra oss av med för att ta in detta tjusiga i vårt hem.

Vi har ju för övrigt haft det väldigt vitt i vårt hem de senaste åren men nu är jag och vi verkligen redo att föra in en massa färg och TRÄ för att liva upp och må bättre (även om vitt nog ändå kommer vara någon typ av grund – jag mår bäst i ett ljust hem). Vill inte ha det för plottrigt eller men samtidigt så älskar jag mönster! Har hittills varit lite försiktigt och rädd för det även om det är något jag alltid har dragits till, men nu är det dags att följa hjärtat och bara ”gööööra det” helt enkelt. Spännande!

Nu ska jag dricka något gott och sedan ringer nog mamma vilken sekund som helst. Vi ska planera helgen och bara allmänt göra vår sedvanliga dagliga avstämning. Dessutom har nog mamma har några roliga nyheter att berätta enligt hennes senaste sms tidigare idag! Wiie! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s