Äntligen har jag tid igen!

Äntligen har jag nu tid igen att blogga en sväng. Dagarna går i ända så jag hinner verkligen inte öppna datorn för att skriva (och att blogga på telefonen gillar jag inte… men jag kanske får vänja mig för smidighetens skull). Nu sitter jag i alla fall på balkongen och solar benen medan Liv sover sin eftermiddagsvila i vagnen i vardagsrummet – med andra ord så är det ombytta roller för en gångs skull! 😉 Det börjar bli så himla varmt på balkongen så det blir liksom jobbigt för henne att sova där då (om hon inte sover mer eller mindre nakis då – vilket i och för sig fungerar fint det med).

Nåja. Igår passade svärmor Liv under dagen så Isac och jag fick oss en heldag för oss själva. Tanken var en sväng på Ikea och Torp men när vi var klara på Ikea och åkte över till Torp-sidan så var det så kaos med bilar att vi vände. Istället fick resten av dagen spenderas på Överby men det var minst lika bra, om inte bättre! På Ikea köpte vi tallrikar till Liv att ha hos mina päron och barngalgar som jag nu har hängt upp alla Livs klänningar på! Det blev huuur sött som helst! Måste fota av det och lägga upp! 🙂

Trots två artiklar på Ikea tog hela besöket ändå cirka 50 minuter haha. Dels så strosade vi runt lite grann men allra främst tog det tid för att Isac träffade en gammal vän som vi stod och pratade med en bra stund. Det är det som är både det jobbiga och härliga med Uddevalla – att man typ alltid träffar någon. Det går liksom i princip inte att inte träffa någon. Jaja. Allt som allt träffade vi totalt tre gamla vänner på Ikea denna gång i alla fall.

Men på tal om shopping så fick vi på Överby handlat desto mer! När vi åkte hem hade vi lyckats köpa på oss en hel del. Isac köpte en blommig skjorta, någon grej till telefonen, kalsonger och ett par linneshorts. Jag köpte myskläder, skor och ett anteckningsblock. Och till Liv köpte vi ett par sandaler, pufftrosor med broderivolanger och en liten gosedjurshund…

(edit 3 juni 2019)
…och där somnade jag på balkongen mitt i inlägget! Haha. Liv låg ju och sov i vardagsrummet och jag låg i en fåtölj på balkongen och stekte benen i solen. Jag vaknade till för att Liv började vakna till och då hade solen flyttat sig så att den låg och stekte i mitt ansikte haha. Datorn låg bredvid mig och telefonen hade fått en sådan där temperaturmätare på skärmen som sa att telefonen måste svalna innan jag kan använda den igen. Och jag var helt väck. Alltså heeelt väck. Vaknade inte till ordentligt förrän senare på kvällen då det var dags att dra sig till gymmet haha. Jaja, bättre lycka till nästa bloggande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s