Long time no see – bio, träning och familjemys!

Ja nu var det visst ett tag sedan jag skrev här igen. Det har hänt en herrans massa saker sedan sist och jag har massvis med grejer framför mig också. Liv och jag har hängt med lite olika vänner och vi har myst med familjen – hemma på Kämpegatan, på Skäret och i Göteborg. Jag har varit på bio och dessutom startat upp ett gymkort på 24/7 tillsammans med Emilia.

Angående gymmandet så har jag inte gymmat på 24/7 förut så jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig när jag väl kom dit men det var väl ändå helt okej – väldigt fräscht men ganska litet.  Å andra sidan har jag nästan bara tränat på Tellus på Dalaberg (och lite på Motionshuset) så där kan jag väl inte säga mycket för Tellus måste väl vara Uddevallas minsta gym haha. DÄREMOT har Tellus en massa fria vikter och äldre maskiner som jag är van med och tycker bättre om. Alla andra gym (så som 24/7) har typ bara nya maskiner som jag inte gillar lika mycket. Och tjejgymmet på 24/7 hade knappt några fria vikter alls och saknade en hel del maskiner som jag hade velat ha (vissa av dem finns dock på det blandade gymmet så jag får väl träna där då helt enkelt).

I övrigt är det nice att det finns ett tjejgym faktiskt. Som tjej får man förbannat många blickar och obehagskänslor i många situationer och övningar så jag tyckte det var riktigt skönt att bara kunna slappna av och enbart tänka på träningen – istället för att tänka på vem som stirrar eller hur jag ser ut och vilken position jag är i.

Det känns faktiskt förjädra skönt att träningen är igång. Även om jag ännu bara har tränat EN gång så känns det som en milstolpe för det är första gången på EVIGHETER så jag känner mig sjukt motiverad och taggad på att få ordning på träningen och min livsstil igen. Heja, heja – nu jävlar!

Nu ska jag förbereda lite lunch till mig och Liv och sedan ska vi träffa svärmor för en promenad och lek i det härliga vädret. Sedan ska jag göra lite ärenden på stan och pricka av lite ”att göra” hemma. Ikväll blir det troligen gymmet när Isac slutat jobbet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s