Helgen som varit…

…har varit fullt upp. Som vanligt!

I fredags skulle ju Liv få ta blodprov men då mamma Alix var så glömsk så blev det inget besök på sjukhuset då vi inte hade några Embla-plåster att sätta på innan besöket (som ju var kl. 9 – dvs. vi hann inte till Apoteket innan – som ändå var stängt så det hade ju inte gått ändå). Istället har vi fått en tid till Liv på tisdag kl. 9 och igår handlade Isac plåstrena så nu ska allt vara i sin ordning hoppas jag.

Fredagen bjöd istället på fika på Yerba, lek och promenad med Linn och Malwe. Jättemysigt! Vid 18:45 tog svärmor Liv en liten stund för att gunga och då körde Isac mig till Emilia och Albina (och på vägen hämtade vi upp smaskig pizza till kvällens mys!). Vi blev kvar till halv ett och då körde Suhaeb hem mig för typ femtioelfte gången då det typ alltid är så när jag har varit där borta sent. Så himla snällt!

I lördags fick jag sovmorgon av Isac och det var sååå behövligt! De sista timmarna på fredagskvällen hade jag en ordentlig huvudvärk och när jag vaknade på morgonen var den inte helt borta. Under dagen försvann den dock så jag tog med Liv och mötte upp Emilia och Noah för promenad till Snäckan. Mysigt det med men det regnade och Liv avskydde regnskyddet (för första gången någonsin) så hon var inte alls nöjd. Väl på Snäckan gick det ganska bra men det var inte så mysigt som vi hade tänkt oss haha. Liv och Noah var halvnöjda. Livs jacka var pisseblöt i ärmarna pga. protesterna mot regnskyddet och mamma Alix dåliga förberedelser inför regn så till slut så bestämde vi oss för att be Isac hämta oss med bilen. Då vi fortfarande har babyskyddet i bilen och den nya bilstolen så gick det ju faktiskt att få hem oss allihopa – om än trångt som attan haha. Bilen blev verkligen maxad med två barn, tre vuxna och två vagnar haha.

Liv var helt hysteriskt ledsen under bilfärden hem med till slut var vi framme och kunde ta henne ur bilstolen och upp i min famn (som hon dock verkar älska – yay!!). Resten av lördagen blev lugn med middag och rensning i förrådet medan svärmor passade Liv. Nu har vi äntligen kommit åt alla lådor så att vi i alla fall vet exakt vad som finns i vårt förråd – en ganska stor vinst faktiskt! Nu ska vi ta och gå igenom allt om och om igen tills vi har rensat såpass mycket att vi kan gå in i förrådet och enkelt ta fram vad vi behöver. Och faktiskt bara ha kvar sådant som vi behöver/kan behöva/verkligen vill ha.

Jaja. Igår skulle vi ta en lugn dag hemma men istället blev det att trycka in Isac, mig, Liv, Emilia och Noah i bilen igen och åka till Torp. Där hängde vi i typ tre-fyra timmar tills vi var nöjda och allt var kaos haha. Helt slut när vi kom hem och då hann vi bara vara hemma i typ 30 minuter innan Calle kom förbi och inte åkte förrän kl. 20. Liv somnade sent och var trött som en gnu, jag åt middag vid halv nio och pratade med päronen till typ halv tio. Sedan kollade Isac och jag ett avsnitt av True Detective innan vi slocknade… sent… Idag är jag helt slut. Meeeen det är Vanessas födelsedag så vi ska fira henne med lek och bus i det fina vädret! Planerna låg på Stellas lekland idag men när vädret nu visar sin bästa sida känns det inte mer än rätt att mysa utomhus istället.

Nu måste jag ta tag i mig själv och packa dagens väska innan det är dags att dra ner på stan! Hejsvej! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s