”Stresskursen” godkänd!

I tisdags fick jag äntligen veta att kursen jag läste på HV från januari till sista mars är godkänd och det känns sååå skönt! Var egentligen inte jätteorolig men det är ändå alltid skönt att få det bekräftat att allt är i sin ordning. Nu kan jag släppa den kursen och lägga bakom mig i min lilla hög av avklarade kurser till någon framtida examen. Har blivit mer och mer sugen på att ta ut en dubbelexamen i ekonomi och psykologi… men vi får väl se vad det blir av allt. Jag har ju så många potentiella planer och innan det är dags hinner jag säkert ändra på planerna en uns.

Hur har påskhelgen varit då? Jomen ganska fin. Vi har dock haft en envis förkylning här hemma som har drabbat Isac och Liv och den har varit bedrövlig (oklart om jag blev drabbad eller ej för någonting var det – men oavsett så var det inte lika hårt som för mina älsklingar). I fredags firade vi i alla fall lite påsk hos mina föräldrar ihop med päronen, Christoffer och Cornelius (övriga var bortresta och bortlovade på annat). Det blev fika, grillat och efterrätt. Liv och Isac var då ganska krassliga. Framåt kvällen drog vi oss hemåt och på lördagen vaknade dom båda upp mycket sämre. Lördagens ettårskalas för Selma fick bli inställt för vår del så vi myste i eländet hemma hela dagen istället. På söndagen kände Isac sig bättre och Liv var också lite bättre så vi tog oss bort till Vadbacken för att fira påsk med grillat ute på altanen med Isacsonarna. Det blev en härlig dag ute i det fina vädret med familjen men Liv var inte så glad och Isac kände sig sisådär. I måndags packade jag ner Liv och mig till Skäret och lämnade Isac hemma för att krya på sig då han blivit mycket sämre igen. Jag behövde luft och Liv hade det gott hos päronen. Patrik och Bella kom förbi på fika också och det var mysigt!

I tisdags hade jag en massa ärenden att göra på stan och Isac skulle dra ut två visdomständer så svärmor skulle enligt plan passa Liv i ett par timmar. Isac fick dock avboka tandläkaren pga. sjukdom men svärmor tog med sig Liv på en promenad och lek i alla fall. Hur bra som helst! ❤ Vid tolv var vår lilla familj komplett igen och då drog Liv och jag ner till stan igen för att träffa Emilia, Albina, Noah och Vanessa. Isac fick kurera sig hemma i lugn och ro istället. Väl hemma igen sedan så blev det lite käk innan jag drog iväg på nya äventyr och mötte upp Emilia för att ta vår sedvanliga långa kvällspromenad.

Igår var Isac hemma också men han kryade på sig bra under dagen. Vid 14-tiden kom pappa på fika så vi fick oss en mysig stund ihop allesammans. Klockan 18 mötte jag upp Albina och Emilia för långpromenad igen men det blev en strulig promenad med skoskav och ledsen Noah hemma. Albina fick avbryta promenaden halvvägs och Emilia fick hämta Noah så att han fick följa med andra halvan. Lite kaos haha.

Idag ska Liv och jag ta det lite lugnt. Egentligen skulle vi träffa Emelie och Stella men de fick förhinder så vi tar en mysdag hemma istället då. Antagligen blir det en runda på stan sedan innan mamma kommer efter jobbet för att mysa med oss. Vi har dessutom tvättid kl. 16-21 så i eftermiddag blir det full rulle även om det är lugna puckar nu  (fast jag har redan hunnit ringa både sjukhuset och Försäkringskassan idag så lite har jag allt gjort)… 😉

Imorgon ska Liv och jag till sjukhuset vid kl. 9 för att ta blodprover på henne och efteråt ska vi träffa Linn och Malwe för promenad och fika/lek. Det ska bli mysigt! Och på kvällen blir det troligen vinkväll hos Emilia med henne och Albina. Vi skulle egentligen dra ut till O’learys men våra planer blev grusade så det var bara att tänka om. 😉

Full rulle hela veckan minsann! Nu ska jag ta och vila lite medan Liv sover och även försöka hinna med att svara på lite meddelanden. Sedan kan dagen dra igång ordentligt!

En reaktion på ””Stresskursen” godkänd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s