Det är mycket nu

Sitter och skriver på familjens budget i Excel och försöker se huruvida vår framtid är ljus eller mörk, haha. Nej men jag försöker få en bra överblick kring vår nuvarande situation och diverse scenarion som kan komma att ske. Igår var vi på ytterligare en lägenhetsvisning till exempel (eller jag skulle sagt radhus även om bostaden egentligen inte benämns som ett radhus vad jag vet, eftersom det ser ut som ett radhus på markplan med trädgård och så). Nåja. Det är så läskigt att vi antagligen kommer att flytta på oss snart. Plocka ut en vinst och sätta den i ett nytt boende och att ens bo någon annanstans. Bo i en annan bostad och (troligen) inte bo lika centralt som nu. Huuuh! Som jag har längtat, längtar och som jag är nervös!

Igår var jag trött som en gnu när jag vaknade. Jag, Emilia och Albina hade vinkväll till typ 01 i söndags så gårdagen var lite sömning men åh vad kul vi hade! ❤ Noah ville dock inte sova så han var med hela kvällen tills hans pappa kom hem vid 23. Lilla skrutten!

Vad gjorde vi igår då..? Jag kommer knappt ihåg haha. Jo Liv och jag tog det lugnt hemma. Vi påskpyntande, lekte, myste och så kom pappa på besök en sväng innan vi drog iväg på visning. På kvällen beställde Isac och jag lite grejer och vi anmälde oss även till studier i höst. Vi vet inte hur vi ska lägga upp det riktigt till hösten (som jag har skrivit förut) men vi tänker att vi öppnar de vägar vi kan och så får vi se i sommar om vi kommer in på någonting eller inte och hur vi känner att läget är med ork, ekonomi osv.

Jag sökte i alla fall följande (utan inbördes ordning):
Program: Socialpsykiatrisk vård
Kurser: Psykiatri 7,5 hp, Utseendekultur, kroppsuppfattning och hälsa 7,5 hp, Familjepsykologi I 30 hp, Kost, näring och hälsa 7,5 hp och Arbetsrätt 7,5 hp. Arbetsrätt ingår numera i Ekonomprogrammet men den jag sökte är via Högskolan Väst men på distans (som jag skulle ha läst hösten 2017 men inte gjorde pga. ohälsa).

Det känns i alla fall bra att jag har sökt lite alternativ nu. Någonting blir det ju och Ekonomprogrammet är jag ju garanterad att få fortsätta på så vad jag än gör så finns det något alternativ. Det känns bra. :):)

Idag vaknade Liv upp med feber så vi kommer ta det lilla lugna. När Isac slutar ska svärmor passa Liv en stund i alla fall så att vi kan få en timma nere i förrådet. Sedan blir det lugna puckar igen för hela slanten. Familjeplanering och serietittande! Myyyys! Längtar för övrigt som en tok till påskhelgen (hoppas bara Liv hinner krya på sig tills dess och att ingen annan blir sjuk).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s