Rensning på Facebook

Har suttit och avföljt lite sidor och folk på Facebook nu under morgonen. Såå skönt. Nästa steg blir väl att gå igenom alla vänner och grupper jag är med i för att se om alla ”vänner” måste vara kvar och om jag måste vara medlem i typ tvåhundra grupper. Jag har länge känt mig stressad av sociala medier men sedan Liv kom har jag också verkligen fått mig en funderare kring vad och vilka jag följer – och vad och vilka som följer mig. Jag känner mig väldigt distanserad till många personer och helt ärligt så vet jag typ inte ens vilka alla är som jag har på min Facebook. Eller jo, jag vet ju vad de heter och hur vi har träffats – många har jag t.ex. träffat på någon fest eller festival någon gång men det är liksom det.

Jaja. Det är faktiskt väldigt utmattande att rensa, i alla fall för mig, så det får bli att detta sker i omgångar. Vissa saker och beslut måste växa på mig och sedan behöver jag helt enkelt bara ta pauser. För mig blir alla personer, foton, konton, prylar, dokument osv. en sådan lång och brutal resa bakåt i tiden så det blir liksom uttömmande och utmattande. Jag gräver långt in i hjärnan och drar fram gamla tankar och känslor. Det är faktiskt ett tufft jobb.

Nu ska jag sippa på mitt te innan Liv vaknar och sedan ska jag väl göra oss i ordning inför dagen. Kanske städa lite hemma, kanske gå och ut mysa lite i solen, kanske rensa lite i lägenheten. Kanske alltihop? Vem vet vad dagen har att erbjuda…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s