Det blev en kompisträff!

Albina och Emilia kom iväg med barnen lite senare idag så Liv och jag hade tur att hinna med en dejt i alla fall! Vi möttes upp vid den stora lekplatsen här i stan men tyvärr var det alldeles för bullrigt där på grund av arbete på vägen bredvid så vi fick gå därifrån. Dessutom uppstod en liten incident också så vi hade ändå fått gå iväg. På vägen till lekplatsen träffade Liv och jag förresten på Maja och Jordan och deras två vänner – mysigt! Hoppas på en träff snart där med :))

Dagen bjöd i alla fall på lekplatshäng, fika på Espresso House, mathandling på Willys och promenad till där Albina och Emilia bor. Efter det blev det en spontanvändning för att möta upp Isac när han slutade och sedan gick vår lilla familj hemåt tillsammans. Väl hemma fick Liv middag och sedan kom svärmor och hämtade henne för en liten promenad. Då passade Isac och jag på att äta i lugn och ro och kolla på det sista avsnittet av Ensam mamma söker.

Nu nattar Isac skruttisen och jag sitter i soffan redo för att dejta John Blund. Jag är sååå trött nuförtiden! Ibland känns det trist att jag inte får tid till att göra vissa saker som jag vill, borde och behöver göra men samtidigt är det så förbannat skönt att vara trött. Innan Liv kom (och under det första halvåret med henne typ) så var jag uppe halva nätterna och kunde inte alls sova. Jag tänkte på allt och ingenting och hjärnan gick i tretusen varv. Nuförtiden tänker jag väl lika många tankar egentligen men jag hinner inte bearbeta dom och fundera tillräckligt mycket innan jag blir trött och slocknar. Det är faktiskt så jäkla skönt! Jag älskar att vara trött! På riktigt alltså! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s