Fina dagar

Trots halvtaskigt väder och sjukdom så tycker jag att vi har haft ett gäng fina dagar det senaste ändå! I fredags mötte Liv och jag upp Vanessa, Noah, Albina och Emilia för mys på biblioteket, fika och promenad och det var huuur mysigt som helst! De är så genomgoa allihop och Liv älskar att få leka med sina vänner – vi trivs så himla bra i deras sällskap helt enkelt! ❤

I lördags var vi på femårskalas för Tilde. Liv blev förkyld natten till lördagen men mådde bra under dagen så vi gick på kalaset ändå. I efterhand känner jag att det nog kanske inte var det smartaste men vad ska man göra åt det nu…? Nåja.

I söndags skulle vi på kalas i Färgelanda för mina kusiner Bella och Hampus men då Liv inte alls var bra bestämde vi oss för att hålla oss hemma av flera anledningar. Istället bäddade jag ner Liv i vagnen och tog en mysig promenad med Emilia och Noah. Resten av dagen bestod av att djupdyka ner i studierna för min del. Väldigt skönt faktiskt för jag kände att jag fick gjort en hel del på hemtentan. Eller jag fick till en grund att börja jobba med i alla fall och det känns superbra!

Idag har jag träffat Josefin på biblioteket och tillsammans har vi knåpat ihop det sista på vår muntliga redovisning som vi ska ha imorgon. Är inte alls taggad på att åka dit och göra den men det ska bli så himla skönt när det väl är gjort. En sak att lägga bakom sig och en sak mindre att fokusera på nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s