Kompisträff, familjeplanering och shopping!

Sitter som vanligt och passar på att skriva medan Liv sover i vagnen på balkongen. Vi har hittills spenderat morgonen med mys i sängen, frukost, lek, bus och lite Talang-tittande på Youtube. Efter allt röj så var Liv helt slut så hon somnade efter några minuter i vagnen (vilket hon i och för sig brukar göra, men nu var hon veeerkligen trött).

Igår hade vi en riktigt härlig och ganska så spontan dag. Liv och jag skulle egentligen hängt med Selma och Stephi till sjukhuset på morgonen men efter några om och men så blev det bestämt att vi skulle ses efteråt. Våra sömntutor valde dock att sova sina sedvanliga morgonlurar lite länge igår så så vår träff blev inte av förrän kl. 11:30. Innan dess fick jag hoppat in i duschen med Liv som publik och sedan gjorde vi oss i ordning, åt frukost, lekte och så fick jag städat en del också.

När klockan slog 11:30 möttes vi i alla fall upp och så gick vi till Lejas och lunchade. Vi var där i typ någon timma och sedan gick vi till biblioteket och lekte där med våra små. Och Stephi och jag fick prata en massa viktigheter och skoj (även om vi inte hann med ens hälften och hade behövt typ tre miljoner timmar till). Efter att vi hade varit på bibblan ett tag så kom det två andra mammor och deras bebisar dit och det visade sig vara två tjejer som jag har på Instagram. Vi började snabbt prata om allt mellan himmel och jord och sedan flög tiden bara iväg. Tyvärr var Stephi tvungen att gå nästan med en gång efter att vi hade träffat dom men Liv och jag hängde kvar och lekte. Det hela slutade med att vi följde med dom på en svängom runt stan och ”lämnade av” dom på väg hem till oss. Det blev en liten omväg men jag hade egentligen en förhoppning om att Liv skulle sova en längre stund i vagnen än vad hon gjorde. Det var i alla fall supermysigt att träffa tjejerna och deras skruttar och vi pratade verkligen nonstop! Hann inte med att prata om allt där heller haha.

När vi väl sagt hejdå så var klockan strax över 16 så då var det dags att rusa hemåt för att mata Liv och börja med middag till mig själv också. Väl hemma hämtade vi posten också och där hade Tildes andra present kommit. Sååå härligt att den hann komma i tid! Dessutom köpte vi hennes första present för flera veckor sedan så denna gång var vi verkligen ute i god tid. Hur nice som helst! Ingen stress alls.

Resten av gårdagen är inte mycket att berätta om för det hände inte så mycket mer än att Isac kom hem, vi åt ihop, Liv fick kvällsmat, Isac nattade Liv och jag somnade på soffan medan han nattade henne. Sedan väckte han mig vid midnatt och då flyttade jag in till sängen. Inte så händelserik kväll men väldigt skönt och välbehövligt att få sova ut i alla fall!

Idag kommer Liv och jag bara ta det lugnt antagligen. Mysa hemma och kanske städa och tvätta lite. Jag ska fila på en familjekalender som jag tänkte beställa hem till oss och jag ska även ta och beställa hem lite vår- och sommarkläder till Liv och mig. Mysigt! Ikväll får jag dock inte sova så tidigt utan jag måååste plugga lite. Nåja. Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s