Just another manic monday

Sitter i köket och har precis käkat mellis med min lilla familj. Isac och Liv ska snart dra till Jetprint för ett litet mysbesök och jag ska stanna hemma för att plugga lite. Jag måste läsa, läsa och läsa i min kurslitteratur. Har två böcker att läsa ut (minst) för att skriva två uppgifter om innan 26/3 och 31/3. Det första datumet är då jag har en muntlig redovisning i skolan ihop med Josefin och det andra datumet är då jag ska ha skrivit klart min individuella hemtentamen. Sedan är förhoppningsvis denna kurs klappad och klar!

Det kan tyckas att det är någorlunda lång tid kvar tills dess men då jag är mammaledig på vardagarna och förbaskat trött om kvällarna och övrig tid så är det bannemig inte alltid så lätt att lösa studierna. Liv är i en väldigt mammig period nu dessutom och hon har svårt för separationer. Jag kan inte ens kissa utan att hon blir ledsen (och då sitter hon liksom på golvet precis bredvid mig), så nuförtiden kissar jag med en liten apa i mitt knä haha. Plus att hon är sååå nyfiken och vill göra allt som jag gör haha. Inte lätt att plugga då inte, och inte vill jag det heller… 😉

Just det ja, jag har sedan några dagar tillbaka haft uppehåll med Cola Zero och choklad – fruuuuktansvärt men det funkar. Är dock trött som en gnu och har abstinens så att det sprutar längtan och panik ur öronen på mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s