Stress everywhere

Jag läser en kurs på HV om stress och hälsa som gör mig stressad. Bra där.

”Jamen du skrev ju i ett annat inlägg om hur peppad du är och hur kul det kommer att bli?!” – Jodå detta är allt en kurs precis inom de ämnen som ligger mig varmast om hjärtat MEN när min egen kropp uppenbarligen inte har repat sig från utmattning och ångestproblematik så hjälper det inte att kursen faller inom ramarna för intressanta ämnen. Tyvärr har jag märkt att det tar alldeles för hårt på mitt psyke och min kropp att studera på halvtid så ingen längtar nog mer än jag tills denna kurs är slut den sista mars.

Från och med den första april ska jag vara föräldraledig på heltid på alla sätt och vis. Jag har på känn att jag verkligen kommer kunna njuta nu på ett helt annat sätt än vad jag tidigare har gjort. Å andra sidan kommer våren innebära mycket ångest i form av andra saker som jag inte tänker gå in närmare på, men det är något som tar upp en stor tankeverksamhet och som yr runt många känslor i kroppen. På ett dåligt sätt.

Jag hoppas ändå att jag kommer kunna njuta av föräldraledigheten utan stressen från skolan i alla fall. Mer om min föräldraledighet kommer jag skriva om i ett senare inlägg! Nu kom Isac precis hem med min sallad från Coffee Roomer. Bye!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s