Babykalas och äntligen fredag!

Imorgon blir det baby-barn-kalas för Liv och idag är det äntligen fredag – fy tusan så gött! Har fått världens hjälp idag av svärmor så nu känner jag mig snart redo för morgondagens kalas. Jag har städat, tvättat och bakat hela dagen men än finns det några timmar kvar att krama ur av detta dygn. Den sista tvätten hänger på tork nere i källaren och Isac och jag bakar allergivänliga kanelbullar i skrivande stund. När degen ska jäsa så ska vi möblera om lite i lägenheten och duka. Köksbordet får åka ut i vardagsrummet så att vi kan få plats allihopa på ett och samma ställe. Det kommer bli mysigt men trångt imorgon haha.

Imorgon kommer det i alla fall bjudas på frukt och allergivänliga kärleksmums och kanelbullar. Kärleksmums är helt klart en stående favorit för oss just nu, det känns som att jag skriver om det i var och vartannat inlägg haha.

Oooops. Nu har vi följt receptet för bullar exakt som det ska vara men ändå är den för torr. Rumpa… Det blir att chansa lite och stoppa i mer vätska. Hoppas på bra resultat… Annars blir det väl bara kärleksmums och frukt imorgon. Gaah…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s