Sol och kärlek!

Oj vad tiden har gått fort sedan jag skrev sist! Vi har verkligen haft fullt upp. I fredags bakade Isac och jag hela dagen lång (förutom när han jobbade då) och i lördags var vi på bostadsvisning, städade hemma, handlade mat och sedan åkte vi till Skäret för att sova över där (Liv och mina päron var med på visningen och efteråt tog mamma och pappa med Liv till Coop och Skäret och så möttes vi alla upp hemma på Skäret senare).

I söndags hade vi ettårskalas för vår lilla prinsessa på Skäret. Egentligen inget stort men eftersom vi är så många i vår familj så blir vi snabbt många ändå. Med på firandet var i alla fall Isac, jag, mamma, pappa, Christian, Cornelius, Christoffer, Josefin, Patrik, Frida, Tilde, Otto, Marie-Louise, Ingegerd och så självklart vår allas älskade Liv.

Jag har funderat mycket på det där med kalasande inför Livs ettårsdag – hur stort ska man göra det, hur många ska man bjuda, hur långt ska vi dra det? Jag hade ju egentligen kunnat slå till med ett gigantiskt kalas men i nuläget känns det både stressigt och oekonomiskt, tyvärr.

I skrivande stund sitter jag i alla fall och super in våren på balkongen. Fy fasen så gött väder det är ute. Jag var nyligen ute med Liv och Isac en liten stund men gick upp igen när de tog en promenad till sjukhuset för att lämna prover och skriva på papper. Isac ska ju byta jobb nu igen (han sa upp sig från Jetprint pga. fick nytt jobb i somras efter att fysioterapeutbildningen blev klar) – vilket jag tror kommer bli toppen både för honom och vår lilla familj! Hur som haver så var vi nere på lekplatsen vid vårat lägenhetshus och Liv fick gunga för allra första gången. Det har tagit lite tid innan det blev av måste jag säga men den som väntar på något gott… 😉 Hon älskade det i vilket fall som helst så jag känner på mig att det kommer bli en härlig vår och sommar nu med massvis av gungande haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s