Älskade underbara dotter <3

Tomas Di Leva – Välkommen Till Jorden

Sitter som vanligt i soffan och grubblar på livet medan lilla familjen sussar gott i sovrummet. Jag tänker på hur otroligt lyckligt lottad jag är som har min lilla familj. Hur otroligt lyckligt lottade jag och Isac är som har Liv. En klassisk jag är att grotta ner mig i livets alla gåtor och sorger. I två veckor har jag följt räddningsarbetet av en liten pojke som ramlade ner i en 100 meter djup tunnel i Spanien. Han överlevde inte. I en grupp på Facebook följer jag sjukhusresan hos en familj vars dotter i Livs ålder blev diagnosticerad med en aggressiv och obotlig cancer för cirka två månader sedan. I en annan grupp gick en liten ängel bort för några dagar sedan. Hon var för tidigt född och drabbades hastigt av sepsis från ingenstans. Deras liv vändes upp och ned för alltid på några ynka timmar.

Tårarna har forsat ned för mina kinder många gånger när jag tänkt på dessa små barn och deras familjer. Och samtidigt som jag sörjer och lider med familjerna är jag så otroligt glad att jag har Liv och att hon är välmående. Även om Liv verkar ha fler allergier än vad jag har fingrar så blir det ändå så distanserat i jämförelse. Hon mår ju bra annars. Å andra sidan är jag så rädd om henne och så otroligt nojig så samtidigt får jag panik av allt jag läser i rädsla för att Liv ska råka illa ut eller bli sjuk. Det är väl min ångest i kombination med mammaoron som gör allt så extra påtagligt.

Min älskade underbara dotter. Nu ska jag ta och borsta tänderna och sedan ska jag krypa ner i sängen och gosa in mig i din lilla nacke. Hålla din hand. Pussa din panna och dina kinder. Supa in din ljuvliga doft. Lyssna på dina näpna men ändå tunga andetag. Jag blir alldeles varm, pirrig och glad av bara tanken på det. Jag kan aldrig någonsin beskriva i ord hur ofantligt mycket jag älskar dig mitt lilla hjärta. Du är livets största gåva och för dig gör jag, och kommer jag alltid göra, allt jag kan. Puss på dig mitt hjärta, mammas älskling. Jag älskar dig mest av allt, för evigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s